Plusab

Tietoa Plusab:sta

Plusab AB:n pääkonttori sijaitsee Västeråsissa, Ruotsissa. Valmistamme ja markkinoimme turvallisia, tehokkaita ja käyttäjäystävällisiä itse suunnittelemiamme ensiapusidetarvikkeita
Yhtiö perustettiin vuonna 2007, ja sillä on yli 15 vuoden kokemus ja tiedot alalta. Vankan kokemuksemme ansiosta kehityksemme on ollut alusta saakka hyvin myönteistä.

Plusab Finlandin pääkonttori sijaitsee Helsingissä.

Yrityksen tavoitteena on markkinoida käytännöllisiä ja helppokäyttöisiä laatutuotteita, jotka auttavat luomaan turvallisuutta työpaikalla.

Plusab toimittaa kaikkia tarpeellisia ensiaputarvikkeita. Asiakkaamme voivat tilata tuotteita myyjiltämme tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@plusab.fi

Liikeidea

Plusab luo yritysasiakkaille arvoa täyttämällä asiakkaan ensiapusiteiden ja tuotteiden tarpeen sekä tarjoamalla asiakkaiden henkilökunnalleensiapukoulutusta. Liikeideamme kattaa myynnin lisäksi myös tuotetiedot ja laadukkaan yhteistyön.

Toimintaperiaate

Plusab pitää tuottavuutta, laatua, turvallisuutta, ympäristöä ja terveyttä toimintansa ja sen kehittämisen erottamattomina osina. Me noudatamme hyvää liike-elämän etiikkaa kaikissa toimintamme osissa. Tämän vuoksi me varmistamme, että palvelumme ja tuotteemme täyttävät sekä asiakkaiden, että työntekijöiden tarpeet ja odotukset ja että palvelujen ja tuotteiden ympäristövaikutukset ovat mahdollisimman pienet ja resurssien hyödyntäminen mahdollisimman tehokasta. Plusab noudattaa lakeja ja asetuksia ja parantaa jatkuvasti työtapojaan, työmenetelmiään, logistiikkaansa ja resurssien hyödyntämistä.

Kenttämyyjät

Myyjämme ovat yrityksen edelläkävijöitä yrityksen kasvot ulospäin. Myyjät auttavat päivittäin uusia ja olemassa olevia asiakkaita löytämään älykkäitä ja kannattavia ratkaisuja ja tekemään järkeviä hankintoja.
Monet hankkeet antavat meille uskoa tulevaisuutta varten ja kasvamme nopeasti sekä kansallisesti että kansainvälisesti. Valtaosa tuotteistamme myydään oman tuotemerkin alla.

Plusab tarjoaa ensiapusidetuotteita, palosuojatuotteita ja apuvälineitä tietokoneistetuille työpaikoille.

Plusab tarjoaa ensiapu-, paineluelvytys- ja peruselvytys defibrillaattorilla -koulutusta. Kouluttajat ovat Ruotsin elvytysneuvoston sertifioimia. Koulutuksen jälkeen osallistujille annetaan osaamiskortti.