Ympäristö ja laatu

Kuva Puunoksa ja lehdet

Ympäristöanalyysi

Plusab on tehnyt yhdessä Mälarinlaakson korkeakoulun kanssa tarkan analyysin ympäristötyöstämme. Tämä edistyksellinen analyysi on auttanut meitä parantamaan ja kehittämään yritystämme ja tuotteitamme ympäristöasioissa. Ympäristötavoitteemme kehittyvät samaa tahtia asiakkaidemme ja ympäristön asettamien ympäristömukauttamista koskevien vaatimusten kanssa.Plusab on erittäin sitoutunut ympäristöasioihin.

Tuotteet

Korkea laatu takaa pitkän käyttöiän. Luonnollinen valinta yhä useammalle, jotka ymmärtävät ympäristökuormituksen ja tuotevalinnan välisen yhteyden. Käytämme tavarantoimittajia, jotka täyttävät tiukat vaatimuksemme.

Pakkaukset

Käytämme luonnon kiertokulkuun sopeutettuja pakkauksia.

Kierrätys

Tuotteemme ovat kierrätettäviä siltä osin kuin se on mahdollista.

Matkat

Kaikki Plusab:n työntekijät ovat käyneet verkkopohjaisen koulutuksen ympäristöä säästävässä ajotavassa SmartDrivingin kanssa. Olemme tehneet sen voidaksemme vähentää hiilidioksidipäästöjä, millä on yhdessä polttoainesäästöjen kanssa suuri vaikutus Plusab:lle.

Kuljetukset

Oikea tuote oikeaan aikaan merkitsee meille laatua. Tehokkaat ja turvalliset kuljetukset ovat tärkeitä sekä meille, että asiakkaillemme. Kumppanimme Varova auttaa meitä tässä.

Varova säästää ympäristöä etsimällä vähemmän kuormittavia ratkaisuja, vähentämällä päästöjä ja parantamalla kuljetustehokkuutta. Suosimme yhteistyökumppaneita, jotka tekevät toimenpiteitä kuljetustehokkuutensa parantamiseksi ja ympäristöpäästöjen vähentämiseksi.